04 506 23 62 vss@scsl.si

V okviru prvega mednarodnega projektnega srečanja (TPM-1), ki ga je 4. in 5. novembra 2020 organizirala krovna organizacija in vodilni partner projekta VHS Bildungswerk GmbH, Gotha, Nemčija, smo pričeli z izvajanjem projekta strateških partnerstev na področju inovacij in izmenjav dobrih praks – VACIDE (Vocational Action Competence in Digital Environments).
Glede na trenutne okoliščine (covid-19) smo srečanje izvedli virtualno preko platfome MS Teams. Na srečanju so sodelovale vse partnerske organizacije VHS Bildungswerk GmbH in GEBIFO iz Nemčije, Eurocultura iz Italije in Šolski center Škofja Loka iz Slovenije.
Na uvodnem srečanju smo se dogovorili o izvedbi načrtovanih aktivnosti projekta – izdelavi robotske roke za namene izobraževanja v šoli in podjetju, izvedbi načrtovanih srečanj (TPM, LTTA in MULTI); določili smo časovnico za izpeljavo vseh načrtovanih aktivnosti in srečanj. Na srečanju smo partnerjem predstavili tudi naš šolski center, v okviru katerega Srednja šola za strojništvo in Višja strokovna šola sodelujeta kot vodilni  partner pri izdelavi robota.

[slideshow id=128 w=1080 h=608]

Dostopnost